De Zegens van Kanker

De Zegens van Kanker

 
U bent hier: Het Hart >> De Zegens van Kanker

De Zegens van Kanker

Ik begon me te concentreren op de zegens van mijn kanker. Tijdens de chemotherapie brachten mijn vrienden me 's avonds om de beurt eten. Ze vroegen me zelfs wat ik graag zou willen eten, dus als ik bijvoorbeeld zweren in mijn mond had, dan brachten zij me aardappelpuree met jus, of kippensoep, met vla of appelmoes als toetje. Mijn familie was ook ontzettend behulpzaam. Mijn man ging met me mee naar elk artsenbezoek en het hielp zeker dat er altijd een extra stel oren aanwezig was, zodat we zeker wisten dat we alle informatie correct in ons opnamen. Hij vergezelde me ook naar alle scans en de meeste van mijn chemotherapie-sessies, en bovendien nam hij bijna alle huishoudelijke karweitjes van me over. Mijn zoon en zijn gezin waren mijn helden; onophoudelijk gaven zij me kracht en hoop voor de toekomst. Hun positieve houding hielp me om optimistisch te blijven en dat is belangrijk in je genezingsproces. Tientallen recente studies hebben aangetoond dat optimisme het immuunsysteem enorm kan versterken. Eén bepaalde studie aan UCLA toonde aan dat optimisten meer ziekte-bestrijdende cellen in hun lichaam hebben dan pessimisten.

Een Ware Zegening…

Vandaag was mijn 60e verjaardag! Ik kan niet geloven dat ik 60 ben!! Ik voel me nog niet zo oud. Maar ik voel dat God me gezegend heeft omdat ik in leven ben. Ik weet dat mijn dagen geteld zijn en dat God de enige is die weet hoeveel dagen ik nog hier op aarde zal hebben. Ik ben zo dankbaar dat Hij er voor gekozen heeft om me lang genoeg te laten leven om mijn kleinkinderen te leren kennen, om mijn zoon en mijn schoondochter te zien groeien in hun liefde voor de Heer, om mijn memoires af te maken en om andere mensen met kanker te kunnen helpen. Ik ben ook dankbaar dat God me heeft toegestaan om er nog voor Bob te zijn, in plaats van weer een verloren naaste toe te voegen aan zijn lijst van tragedies.

Een Ware Heerschappij

Nu ik het einde van mijn leven dichterbij zie komen, neemt God een grotere plaats in mijn leven in. Ik heb er wel spijt van dat ik Hem in het verleden niet meer in mijn leven heb laten heersen. Maar Hij kan alle dingen aanwenden om er iets goeds uit voort te brengen, en ik zie dat dat is wat Hij aan het doen is met de dagen die Hij mij nog zal geven.

Een Ware Schoonheid…

De schoonheid van jeugdigheid is lichamelijk.
De schoonheid van ouderdom is geestelijk.

Een Waar Leven…

Het is beter om leven aan je jaren toe te voegen
dan om jaren aan je leven toe te voegen.


Lees Verder


Vind jij deze informatie nuttig? Help ons dan door deze met anderen te delen met behulp van onderstaande social media knoppen. Wat zijn social media?
Volg ons:


English  
Social Media
Praat over ons:

Volg ons:


Levensproblemen

Behandelopties voor Borstkanker
Volledige Overgave aan God
Geschenken van God
De Zegens van Kanker
Gebeden voor Genezing
Op God Vertrouwen
God's Wil
Golven van Beďnvloeding
Steungroepen voor Kankerpatiënten
Bronnen Voor Verder Onderzoek

Bestaat God Wetenschappelijk?
Bestaat God Filosofisch?
Is De Bijbel Waar?
Wie Is God?
Wie Is Jezus?
Welke Religie?
Hoe Kan Ik Met God Groeien?
Populaire Kwesties
Herstel
 
 
 
Zoek
 
Add De Zegens van Kanker to My Google!
Add De Zegens van Kanker to My Yahoo!
XML Feed: De Zegens van Kanker


Het Hart Thuispagina | Over Ons | Sitemap
Copyright © 2002 - 2015 AllAboutHeart.org, Alle Rechten Voorbehouden.