Alles Over Het Hart Mooi geweven hart - Alles Over Het Hart Banier

Het hart

Toen Nancy Tuttle vernam dat ze borstkanker had, kreeg ze een gevoel van urgentie dat de meesten van ons nooit zullen kennen. Haar hart deed zeer, maar ze ging op zoek naar Gods doel. Haar geest stond open voor de Heer en ze hoorde hoe Hij haar leidde.

Nancy, schrijf Me. Deel jouw gedachten en jouw angsten met Mij... Jouw verlangens voor jouw zoon en jouw gezin... Praat met Mij...

Vanaf dat moment schreef Nancy elke dag trouw in haar dagboek, maar ze had geen idee dat God via haar een doel wilde bereiken dat zich ver buiten haar eigen invloedssfeer zou uitstrekken. Ze stortte haar hart uit aan God over haar innerlijke strijd met haar echtscheiding, haar verloren zoon, haar eenzaamheid en uiteindelijk haar kanker.

Begeef je samen met Nancy Tuttle op een reis waarin je zult zien hoe God Zijn plannen voor haar leven openbaarde. Wij bidden dat de hoopgevende boodschap van deze reis een zegen mag zijn voor alle lezers die een soortgelijk pad bewandelen...

De onderstaande artikelen bevatten delen uit de volgende boeken: "The Prodigal Prayer", "Correspondence with God” en “Purpose in Trial" door Nancy Tuttle en Randall Niles.

Proloog


Boek 1 - Gebed voor een verloren zoon


Boek 2 - Brieven aan God


Boek 3 - De zin van de beproeving
WAT DENK JIJ?
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is uw reactie?

Ja, ik wil Jezus volgen

Ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragenEngels

Copyright © 2002-2021 AllAboutHeart.org, Alle rechten voorbehouden