Alles Over Het Hart Mooi geweven hart - Alles Over Het Hart Banier

Gods zegeningen


Gods zegeningen

Na tien jaar verkering trouwde ik met mijn derde echtgenoot, Bob. Enkele maanden later trouwde mijn zoon met zijn vrouw Debra. Zij was een rechtstreeks antwoord op mijn gebeden. Ze was een mooie, liefdevolle vrouw die begaafd was met een geweldig communicatievermogen. Ze was een Christen, maar ze ging daar niet zo sterk in op dat het mijn zoon zou afschrikken. Ze kochten een huis en mijn zoon begon zijn eigen advocatenkantoor. Ze waren gezegend. Niets kon de drang van mijn zoon naar werelds succes afremmen.

Een brief aan God. . .

    Dank U voor Uw zegening van Randy en Debra. Dank U voor de zachtaardige manier waarop U hem naar U toe brengt. Bedankt voor Debra. Zij voegt zo veel aan Randy's leven toe! Blijf de verbintenis tussen deze twee dierbare zielen alstublieft zegenen. Bij mensen is dat onmogelijk, maar bij God is alles mogelijk!
Rond deze tijd kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Mijn zoon was een flinke steun voor me, maar hij wist niet hoe hij een onderdeel kon zijn van het emotionele aspect van mijn beproeving. Ik ging op zoek naar Christelijke praatgroepen en mijn echtgenoot ontwikkelde een nauwere band met de Heer. Maar mijn zoon had niet het gevoel dat hij deel uitmaakte van dit gedeelte van mijn zoektocht naar genezing.

Mijn kracht...

De God die mij met kracht omgordt,
leidt mij op een volmaakte weg

(Psalm 18:33)

De verzen voor mijn leven...

Het moet u tot grote blijdschap stemmen, broeders en zusters,
als u allerlei beproevingen ondergaat.
Want u weet: wanneer uw geloof op de proef wordt gesteld,
leidt dat tot standvastigheid.
Als die standvastigheid ook daadwerkelijk blijkt,
zult u volmaakt en volkomen zijn, zonder enige tekortkoming.
(Jakobus 1:2-4)


Lees nu verder!WAT DENK JIJ?
Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

Wat is uw reactie?

Ja, ik wil Jezus volgen

Ik ben al een volgeling van Jezus

Ik heb nog steeds vragen

Hoe kan ik God kennen?
Waarom zou God je in de hemel moeten toelaten?


Copyright © 2002-2021 AllAboutHeart.org, Alle rechten voorbehouden